Descripción del blog

Combinación de escritos e imágenes, palabras y esbozos, o, al fin y al cabo, letras y trazos. Textos variados con sus respectivos dibujos de aquello que evocan. Aquí encontraréis aproximadamente cada semana una dosis de ideas y sensaciones, un intento de transmitir nuestra visión de la realidad, o de hecho, nuestra ficción.

miércoles, 6 de febrero de 2013

Hoy no

4 comentarios:

  1. M'ha agradat molt el text aquest cop, és curiós el tema i la postura del protagonista. Joana el dibuix t'hagués quedat molt més xocant si la reina estigués en la mateixa diagonal que el peó i si per exemple, també fos molt més grossa, que es veiés superior, molt superior. Que la reina li fes hombra i el peó es veiés insignificant i disposat a fer tot el que li digui la reina. No creus? És només una idea.

    ResponderEliminar
  2. Sí estic bastant d'acord! No m'acabava de convencer la perspectiva que té el dibuix.. Gràcies pel suport i les crítiques eh Pol! :) Sempre va bé que algú doni la seva opinió!

    ResponderEliminar
  3. Qui parla però? Digueu-me si sou el Pere o la Joana que sinó m'imagino a un ente todopoderoso amb 9 ulls anomenat Letrazos que em contesta...

    ResponderEliminar

Posts

Seguidores