Descripción del blog

Combinación de escritos e imágenes, palabras y esbozos, o, al fin y al cabo, letras y trazos. Textos variados con sus respectivos dibujos de aquello que evocan. Aquí encontraréis aproximadamente cada semana una dosis de ideas y sensaciones, un intento de transmitir nuestra visión de la realidad, o de hecho, nuestra ficción.

viernes, 11 de enero de 2013

Sombra

7 comentarios:

  1. Ostia, pot referir-se a diferents coses el poema aquest.. em dius que no em passi al buscar-li massa el significat, però m'agrada quan trobo el meu propi significat. Molt bo.

    ResponderEliminar
  2. M'agrada, m'agrada molt! I no és per despreciar la resta de posts però, chapó! Sabeu això que de cop llegeixes i pam, l'han clavat, era el dia i el moment per llegir-ho (encara que no sigui ben bé el significat pel que havia estat escrit i dibuixat).

    Gràcies! Moleu infinit!!!!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies pels comentaris a ambdós! A mi m'encanta que li dongueu cadascú la vostra interpretació, de fet per a mí també canvia amb el temps quan els torno a llegir.

    ResponderEliminar
  4. M'ha agradat, molt. Molt...

    ResponderEliminar
  5. Felicitats cada cop ho feu millor. M'agraden molt tant els textos com els dibuixos. Seguiu així que feu una molt bona feina.

    ResponderEliminar
  6. En aquest post m'heu fet recordar experiències personals i quan això passa, sempre agrada. Felicitats macos! Sou uns cracks!

    ResponderEliminar

Posts

Seguidores